willebus

Direktlänk till inlägg 7 maj 2010

Full fart !

Av Wille - 7 maj 2010 17:15

Idag har det varit kallt ute och Hector vill helst inte gå utanför dörren. Han stånkar och muttrar till varenda gång matte eller Mellanhusse lyfter upp honom för att hjälpa honom nedför trapporna. Sen kissar han så fort han kan och vill gå in igen, eller så bara sätter han sig ner och vägrar gå. Men matte är ju smart, så hon lockar honom glatt med sig.

Vi har varit inomhus rätt mycket idag, och bara gått ut på korta kisspromenader. Jag fick en lite längre promenad på eftermiddagen med matte. Vi lekte en stund och jagade pinnar, ja eller jag jagade dem och matte kastade den.

Sedan när vi ätit lunch och sovit middag, då blev det en "Tafatt mig om du kan" lek i vardagsrummet. Vi har möblerna så placerade där att man kan springa runt dem, och de gjorde jag och Hector. Jag först och Hector sedan. Mattorna bara flög omkring och låg kvar i skrynkliga högar efter vår framfart. 

Jag hade mitt tuggben, eller egentligen är ju alla tuggben mina, i munnen och sprang iväg med det och Hector kom efter ! Men inte hann han ikapp mig inte, men så plötsligt tvärvände han och mötte mig istället. Då blev jag så paff så han kunde utan problem ta mitt tuggben och springa iväg med det ! Rackarns brorsa ! Nu måste ju jag springa efter honom !!!!!

Matte hon bara skrattade hon ! Men så fort Hector skällde sa matte "FY !" och jag trodde ju att det var mig hon sa till, fast jag inte visste varför, så jag stannade och tittade frågande på henne. Då sa hon bara "Förlåt Wille, det var inte dig jag menade". Naturligtvis förlät jag henne och pussade henne på handen. Nästa gång Hector skällde, då hade matte lärt sig, och sa istället "Hector, FY !"

Då fattade jag ju att det inte var mig hon pratade med. Så jag fortsatte med mitt tuggben medan Hector blev tyst av häpenhet.

Ja vi håller på och lär oss allihopa just nu. Men skoj är det !

 
 
Rudi

Rudi

7 maj 2010 19:12

Ja, det är bäst att matten lär sig att fya på er på olika sätt, så inga missförstånd uppstår :-). Nu sover du väl väldans gott om nätten efter allt bus kan jag tro!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Aamor

Aamor

7 maj 2010 20:14

Så kul ni har, det där med att springa runt möbler gillar jag och syrran också men jag hinnae nästan aldrig fatt henne så jag gör som Hector, tvärvänder och möter istället!
Ni är säkert hel utmattade på kvällen när ni håller igång så!

Tjao

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Ludde

Ludde

7 maj 2010 23:50

Bra att matten lärt sig att tala om vem hon pratar med. Blir lätt tokigt annars. Ni är väldigt lika och definitivt lika söta... Fredagskramar!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Kasper

Kasper

7 maj 2010 23:51

Åh, vad kul det verkar att ha en lillbrorsa! Hector verkar ju jättetuff för att vara så liten!
Kuliga dagar väntar, men nog fattar jag att du blir trött! Att ni blir det båda två, tror nog att ni sover ovaggade så här dags.

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
Ellior Kung af Upphärad

Ellior Kung af Upphärad

8 maj 2010 00:44

HA en bra Helg både du och Hector

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Sessorna & Harry

Sessorna & Harry

8 maj 2010 04:24

Vilken söting han är, din lillebror.

http://prinsessangreta.blogg.se

 
Ingen bild

malte o snoken med matte

8 maj 2010 18:14

Å va ni är duktiga som lär er massa saker nu! vi fnissar åt hectors trick att byta håll, var han inte riktigt smart så säg!? vi tror du får se upp med dina tuggpinnar i framtiden!
slafspuss på näsorna så öronen fladdrar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards