willebus

Direktlänk till inlägg 25 april 2010

Så skönt ute !

Av Wille - 25 april 2010 13:05

Idag gick husse och jag en skön promenad. Solen skiner och det är jätteskönt ute.

Husse och jag tog en sväng ner till vår dalgång och där fick jag springa lös och busa med husse. Vi hittade en pinne som vi busade emd. Det var skojigt.

Medan vi busade så dök det upp något vitt och lite lurvigt där på stigen en bra bit bort, och i släptåg hade den en människa. Jag kollade lite på avstånd, sedan gömde jag mig i gräset och började sakta krypa närmare. Det såg ju ut som ett av lammen jag sett häromdagen och vinden var åt fel håll så jag kunde ju inte känna på doften vad det var riktigt. Då blev jag lite avvaktande och bestämde mig därför för att sakta hukande smyga närmare för att kolla läget lite. När jag komit närmare så såg jag och kände på lukten att det var en liten vit hund. Den såg också lite lurvig ut i sin päls.

Jag tittade på husse för att kolla om jag fick hälsa, men han tittade på mig och gick åt ett helt annat håll. Då följde jag ju med honom istället.

Jag fick massor av beröm av honom då jag kom ikapp honom, och så kopplade han mig och sedan busade vi en stund till innan vi gick hemåt igen.

Det var rätt så skönt att bege sig av hemåt nu, för det var väldigt varmt ute och jag hade blivit rätt törstig av mitt äventyr. Väl hemma drack jag en del vatten och sedan lade jag mig ute på balkongen där jag hade det svalt och skönt.

 
 
Tidus

Tidus

25 april 2010 14:34

Härligt väder :) Här är det också soligt.
Vad sött du spejar på fåren föresten, om jag nu inte är helt ute och människocyklar är det inte en liten vallare i dig? Kanske skulle du ta väl hand om dem där fåren en dag :)

http://www.tidus.bloggagratis.se

 
Aamor

Aamor

25 april 2010 15:43

Så duktig du var som följde med din husse istället, måste ha varit svårt för man vill ju hälsa på andra hundar!
Vi har också jätte härligt väder och jag har varit ute mycket!

Tjao

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Rudi

Rudi

25 april 2010 16:08

Duktig Wille som valde husse i stället för hundbus! Jag har svårt för det, att välja människor framför hundar alltså!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Stella & Doris

Stella & Doris

25 april 2010 21:13

Ja i dag har det varit en härlig dag, man blir så glad!

Du är duktig du som inte springer fram och hälsar, det gör inte vi heller och då får man ju beröm o gottis :-)

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

25 april 2010 21:53

Vad duktig du var, man ska ju inte springa fram till en annan hund utan att få. Nu har vi kommit in i huset med alla saker, dom skall nu bara packas upp. Sen är vi inne i vårat nya hus för gott säger Matte. Ha en fortsatt bra dag.

http://mrbamse.bloggagratis.se.

 
Ludde

Ludde

25 april 2010 23:19

Det var värst vad du var väluppfostrad. Jag skulle aldrig ha följt med husse. Så rolig är han inte. Man måste ju faktiskt hälsa först. Jag kan liksom inte låta bli när jag ser andra hundar. I alla fall inte när jag har koppel. Utan går faktiskt lite bättre. Då brukar jag komma när husse eller matte ropar. Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Kasper

Kasper

25 april 2010 23:44

Duktig du var som följde med din husse på en gång! Jag hade minsann gjort en snabbtur till andra hunden först, snabbhälsat och SEN kutat iväg efter matte.
Jag tycker hon ska lära sig att inte begära det omöjliga av mig. Jag tränar henne hårt, men än har hon inte lärt sig att inte ropa "stopp", ibland flera gånger till och med. Det låter ju bara fånigt!

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
Torsten

Torsten

26 april 2010 08:01

Jätteduktig är du ju!!! Jag brukar också va ganska duktig på det där, men ibland är man ju lite för nyfiken!
Ha en bra måndag!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Ingen bild

malte o snoken

26 april 2010 08:12

Va duktig du är wille!! Det där borde du lära oss oxå! Matte är ju mer bihang när vi är ute o går!!
slafspuss

 
Anna med flock

Anna med flock

26 april 2010 09:09

Duktigt att inte springa fram och hälsa utan följa med husse istället.

Härlig blogg du har och fina bilder!

http://timsevimse.blogg.se

 
Prinsessorna & Harry

Prinsessorna & Harry

26 april 2010 09:18

Men Wille! Var va du någonstans i går. Jag trodde att du och din matte alltid satt på bänken vid sjön. Jag ropade på dig i går, men du svarade ju inte.
Hoppas att du får en bra vecka/Harry

http://prinsessangreta.blogg.se

 
Edith

Edith

26 april 2010 11:26

Smart av dig att välja husse framför vita hunden. Det är sånt sosm hussar (och mattar) gillar. Alltid uppskattat. Ha' det så bra! Pariserkramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wille - 24 oktober 2011 10:30


Nu är det så bestämt och ordnat, och ni ska veta att matte har funderat länge länge, men nu så byter vi blogg till blogspot, för matte är utled på alla reklamfönster överallt som gör att bloggarna oftast tar en hel evighet innan man kan titta på dem ...

Av Wille - 22 oktober 2011 16:16

Ja visst är vi det ? Jodå även idag hjälpte vi matte med ett litet problem. Hon hade nämligen fått hem två förpackningar med två böcker, men det var ju bara så att dessa förpackningar var ju lite för stora för papperskorgen, så matte bad mig och Hect...

Av Wille - 20 oktober 2011 17:36

Matte tog med mig och Hector på en skön höstpromenad idag ! På förmiddagen hade det varit sol men lite kallt, men nu hade det mulnat på. Men matte tyckte vi skulle ut och busa ändå. Matte hade tagit med sig kameran ut idag, och det gillar jag, för de...

Av Wille - 19 oktober 2011 22:30

Tja idag har vi inte gjort så mycket. Mest varit inomhus. Det spöregnar ute och blåser som attans. Inget vidare väder att promenera i, ens för oss. En av gångerna så trodde vi att matte skulle gå ut me doss igen, precis när vi kommit in, så vi satt...

Av Wille - 18 oktober 2011 14:57

Matte fick ett sådant där ryck idag så hon släpade fram snabeldraken och började fara runt med den överallt. Det var bara för mig och Hector att se till att vi var ur vägen. När hon var klar, efter en evighetstid, då satte hon sig ner med en kopp kaf...

Presentation

Senaste inläggen

Kompisar

Klockan har blivit

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fler Hund Bloggar

Bra att ha

Hemsidor

Kategorier

Kennelbloggar


Ovido - Quiz & Flashcards